Bilde av boken ToppkarakterSystemet

Som sett i media:

NRK Nyheter

God Morgen Norge - TV2

Ettermiddagen - TV2

ToppkarakterSystemet Bok

Hvordan Superstudenter utnytter skippertak, får mer fritid og oppnår toppkarakterer.

For å få toppkarakterer trenger vi ikke selvdisiplin som et skolelys, intelligens som en professor eller flaks som en lottovinner. Vi trenger bare å vite hva vi skal gjøre.

Noen liker å gå i alle forelesninger, lese alt pensum, og bruke hele dagen på lesesalen for å få gode karakterer.

Andre liker best å sove lenge, feste i helgene og benytte “skippertaksmetoden” for å bestå og ikke stryke på eksamen.

Problemet er at vi er lært opp til å tro vi må velge mellom disse to ytterpunktene. Det trenger vi ikke.


Bestill BokGratis Frakt

#1 ToppkarakterSystemet er Norges første superstudent-oppskrift.

ToppkarakterSystemet er for oss som vil bruke minimalt med tid på skolen, uten at det går utover toppkarakterene.  Det er for oss som vil ha mer fritid gjennom semesteret, men likevel vil unngå å bruke de største «skippertaks-årene» for å ikke stryke på eksamen.

Det er en tredelt fremgangsmetode som består av tre strategier, ni taktikker og tjuesyv teknikker for å komme gjennom høyere utdannelse med de beste resultatene. (Se de tre strategiene under).

ToppkarakterSystemet er basert på avanserte prinsipper, men hver enkelt del kan brukes umiddelbart for å bli en SuperStudent.

Det tar hensyn til at vi alle er unike, har egne læringsmetoder, studieteknikker og motivasjon for å jobbe med skolen.

Skaff deg ToppkarakterSystemet for å bli fokusert, lese smartere, skrive raskere og huske alt.

Dette er fremgangsmetoden som er blitt holdt på universiteter og høyskoler i Norge, omtalt i nasjonale medier som TV2, Dagens Næringsliv og NRK. Pål R. Hetland, Forfatter, ToppkarakterSystemet

For Studenter i høyere utdannelse

Selv om mange av strategiene, taktikkene og teknikkene i denne boka vil passe for alle studenter og elever, er den skrevet spesielt for studenter i høyere utdannelse. Den inneholder steg-for-steg presise forklaringer for det du trenger for å få toppkarakterer. Dette er SuperStudentenes oppskrift for å lykkes på eksamen.

Dette er teknikkene de ikke lærte deg på skolen

ToppkarakterSystemet er lagt opp til å kunne følges fra start til slutt i en studieperiode. En studieperiode kan være hele utdannelsen, et semester, eller bare en eksamensperiode.

ToppkarakterSystemet består av tre strategier: ToppFokus, ToppLæring og ToppPrestasjon. De handler om evnen til å bli konsentrert, tilegne oss kunnskap og prestere på eksamen.

SuperStudenter bruker ToppFokus for å ta kontroll over studiehverdagen og fjerne alle distraksjoner. Det gjør at vi får gjort mer på kortere tid, og ikke sløser bort fritiden.

Vi bruker ToppLæring for å forstå pensum ved å lese raskt gjennom hele pensum, produsere unike notater, og memorere de viktigste poengene i hvert enkelt fag.

ToppPrestasjon er strategien vi bruker for å ta kontroll over eksamensperioden ved å ta ansvar for egne resultater. Vi passer på å oppretholde energinivået for å kunne prestere på eksamen.

Boka leveres som regel i løpet av noen arbeidsdager.
Alle kjøp av boka har 14 dagers returrett.

 

ToppkarakterSystemets 3 strategier

Bestill BokGratis Frakt