TSLIVE Kurs & Foredrag

UNIVERSITET OG HØGSKOLE

ToppkarakterSystemet LIVE er en samling kurs og foredrag som er holdt for studenter ved alle universiteter og de største høgskolene i Norge.

Det har vært holdt kurs og foredrag for alt fra små grupper på 5-10 personer, til svært store forsamlinger opp til 500-1000 studenter. Det er tre ulike typer kurs/foredrag som er tilpasset tilgjengelig tid og forventninger til studentene. Det er mulig å få spesialtilpasset kurs til din anledning.VIDEREGÅENDE SKOLE

«Fra Stryk Til Toppkarakter» er et spesieltilpasset kurs/foredrag for elever i videregående skole. 

Der altfor mange elever er demotiverte, skolelei og slutter på skolen. Det er selvfølgelig mange grunner til det, men det trenger ikke og bør ikke være slik.

Målet med «Fra Stryk Til Toppkarakter» er å heve ambisjonsnivået til samtlige elever. Det betyr at flinke elever kan bli enda bedre, men viktigst er å gi elevene troen at det er mulig å gå fra stryk til toppkarakter. Selv om de ikke har vært et skolelys gjennom hele semesteret.

Dette kurset/foredraget blir tilpasset i både lengde og innhold i samarbeid med skoleledelsen. Det er for kunne være med på å løse skolespesifikke-problemer gjennom eksempler og studieteknikker.

Varighet: 1-3 timer.

Dersom du ønsker mer informasjon eller vil booke kurs/foredrag trykker du på knappen.